Retro Shoes

RETRO SHOES

Vodeći smo maloprodajni lanac za modno osviještene mlade ljude, muškarce i žene, različitih platežnih mogućnosti.

O nama

Poduzeće B&B New Look d.o.o. Mostar je u stopostotnom privatnom vlasništvu, a osnovano je 1997. godine te je kreator i vlasnik branda RETRO. Pored kontinuiranog ulaganja u brand RETRO koji obuhvaća poslovanje pod konceptima Retro Shoes i Retro Home, poduzeće posjeduje i tri poslovnice koje obavljaju trgovinu multibrand odjećom za žene i muškarce u Mostaru u RK ‘Kuća Mode’ gdje se nalazi i sjedište poduzeća.

RETRO asortiman je trenutno dostupan svim kupcima na našem tržištu poslovanjem putem interneta i to preko dvije specijalizirane web shop stranice, posebno za Retro Shoes (retroshoes.ba), a posebno za Retro Home (retrohome.ba). Roba se dostavlja brzom poštom na adresu kupca.
Radi se na podizanju cjelokupnog vizuala prodajnih mjesta i kompletnog načina izlaganja robe s ciljem da kupovina u RETRU kupcu garantira ljepši doživljaj i veće zadovoljstvo. U tijeku je i planiranje širenja maloprodajnog tržišta u zemlje regije kao i daljnji rad na jačanju stečenih pozicija.

Naša osnovna ideja rada je proaktivan i fleksibilan pristup na tržištu.
Nudimo našim klijentima vrlo konkurentne proizvode na bazi modernog dizajna, kvalitete i razumne cijene.
Naš glavni cilj je pružiti svim modno osvještenim ljudima najbolje proizvode u rangu njihove platežne moći.

Zbog toga što smo ozbiljan i pouzdan poslovni partner, uspjeli smo izgraditi snažno partnerstvo sa mnogim poznatim modnim brendovima.
Naši najistaknutiji inozemni partneri su HUGO BOSS, Boss Orange, Bestseller (Vero Moda, Selected, Only, Jack&Jones, Vila), Ralph Lauren, Bugatti Timberland, Replay, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Commander and Basefield, Doca, Marco Tozzi, s.Oliver, No Excess te robne marke pod oznakom 'Retro Shoes', Pikolinos, Hogl, Wendel, Bronx, Buffalo, Desigual, Converse itd.

Strategija promocije branda RETRO je odmjereno i nenapadno oglašavanje sa naglaskom na najoptimalniji odnos robe, cijene, usluge i uopće doživljaja kupnje. Najveća pažnja se pridaje prodajnom mjestu te upornim stavljanjem kupca i njegovih potreba na prvo mjesto.
Ovu vrstu posla prate redovna sezonska sniženja, ali RETRO organizira i posebne vanredne akcije prilagođene određenim prigodama, a osim toga kupce uvijek čeka određen asortiman na stalnim rotirajućim akcijama koje kupce uvijek ugodno iznenade i dodatno ih motiviraju na češću posjetu.
Jedna od posebnosti je i RETRO Loyalty kartica koja je u vrlo kratkom periodu, od samo godinu dana, upisala 50.000 članova i taj broj rapidno raste. Posebna je po tome što se kupce ne zbunjiva bodovima, nego se odobrava direktni akumulirani popust na svaku kupnju te se isti krajem godine ne poništava, već se prenosi u narednu godinu. RETRO u skladu sa svojom strategijom vrlo odmjereno i rijetko šalje članovima loyalty kluba sms direktne poruke sa točno izraženom i nedvosmislenom koristi za kupca.

Kao rezultat upornog inzistiranja na izvrsnosti i kontinuiranog ulaganja u kvalitet robe i usluge, RETRO je kod kupaca zadobio povjerenje koje se svakodnevno nastoji opravdati.
RETRO je izgradio prepoznatljiv imidž temeljen na inovativnosti i identificiranju potreba raznih kategorija kupaca.
Društveno odgovorno poslovanje i stečeni ugled su temelj planiranja budućih poslovnih projekata.

 Posjetite naš WEB SHOP www.retroshoes.ba i uživajte u Internet kupovini.

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17