Avalon Sports & Health Club

AVALON

Naša misija je inspirisati Vas, pomoći Vam da se osjećate bolje, izgledate bolje i živite bolje.

O nama

Avalon Sports and Health Club je novo odredište za trening, relaksaciju i zdrav stil života. Savremeno opremljen ambijent, osmišljen kao oaza od svakodnevnih obaveza, nudi jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom, bilo da se radi o grupnim ili individualnim treninzima.

Vrhunska oprema renomiranih svjetskih proizvođača Matrix i Technogym, pružit će vam jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom. Pored samostalnih kardio treninga, Avalon Centar nudi razne vrste grupnih treninga za sve nivoe učesnika. Cilj nam je ponuditi Vam selekciju grupnih časova koja odgovara Vašim potrebama i brzom tempu života. Profesionalni i iskusni treneri pomoći će Vam da ostvarite željene rezultate. Isprobajte naše grupne treninge i zabavite se osjećajući se zdravije i sretnije!

Ukoliko preferirate individualni pristup i jedan-na-jedan rad sa osobnim trenerom, Avalon nudi mogućnost posebno planiranog programa fizičke aktivnosti, u skladu sa Vašim ciljevima i sposobnostima.

photoavalon

Avalon Sports and Health Club želi da ostanete zdravi, vitalni i puni energije!

U ugodnom ambijentu Avalon Café-a osmislili smo i usavršili našu ponudu tako da Vašem organizmu obezbijedi najbolje hranjive sastojke zajedno sa idealnom mješavinom proteina, minerala, vlakana i antioksidansa. Naši frapei se spravljaju na način da odgovaraju individualnom ukusu i nutricionističkim potrebama, kako bi Vaše tijelo opskrbili onim što mu je potrebno prije, tokom i nakon vježbe.

U Avalon Café-u možete se osvježiti i drugim proizvodima poput vrhunske Lavazza kafe, vode i energetskih piće, te uživati uz sportske programe i najnovije magazine.

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17