ALTA LJEPOTA I ZDRAVLJE

ljepota

U prostorima Alta Shopping Centera posjetite svima dobro poznat brand dm drogerie markt koji je jedan od najvećih lanaca drogerija u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Asortiman dm-a u Bosni i Hercegovini obuhvata preko 11.000 proizvoda za ljepotu i zdravlje, za bebe i domaćinstvo, hranu za kućne ljubimce, tekstilnu robu i sezonske proizvode, kako poznatih svjetskih tako i domaćih proizvođača
Ljepota dostupna svima, a misija radost za svakog klijenta, slogan je TOUCH FRIZERSKO - KOZMETIČKOG CENTRA smještenog u prostranom i atraktivnom okruženju ALTA SC. Osoblje FKC TOUCH je educirano na prestižnim europskim akademijama da bi bilo spremno usrećiti svoje klijente i ponuditi im vrhunsku uslugu.
Apoteka Monis, osim prodaje lijekova, nudi širok asortiman dermokozmetike kao i ostalih dodataka prehrani.
Ghetaldus optika svojim klijentima nudi sve vrste dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala i kontaktnih leća najpoznatijih svjetskih proizvođača. Tu je i neodoljivi NYX Cosmetics, Američki brend koji nudi kolekciju kozmetike kako za posebne, tako i za svakodnevne prilike, uz osnovnu liniju kao i trendi sezonske nijanse. Nezaobilazno mjesto ljubitelja najljepših mirisnih nota jeste Sense parfumery.

Ljepota i zdravlje, sve na jednom mjestu, u vašem ALTA Shopping Centeru!

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17