Touch

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja

09:00 - 22:00

Lokacija

Sprat: 3

Pronađi na mapi

Kontakt

033/956-934

E-mail

Dobro došli u svoj centar za uljepšavanje Touch. Nadamo se da ćete u njemu uživati onoliko koliko smo i mi uživali sređujući ga za Vas. 

Potrebni su Vam odmor i bijeg od uobičajenih “kaciga efekat” i mat boja za kosu? Želite da nahranite kosu, um i dušu?

Odlično! Imamo sjajne prijedloge za Vas…

Koristimo Joico proizvode za zdravlje kose i iste možete kupiti kod nas uz savjete naših stilista. Koloraciju radimo s Joico bojama,te možete odabrati naše klasične Vero Color boje ili Vero Chrome boje bez amonijaka. Ukoliko želite mladenački nježnu kosu i potrebno Vam je podmađivanje kose uz pokrivanje sijede kose, tada odaberite našu Age Defy liniju za 40+ koja pokriva sijedu kosu i prkosi starenju kose.

Naše inovativne Lumishine boje su kreirane prema potrebama zahtjevnih Hollywoodskih zvijezda, a ujedno kosi vraćaju arginin koji je zadužen za snagu kose.

Demi Dimensional boje će neutralizirati bilo koji neželjeni narandžasti i žuti efekat loše koloracije ili kućne radinosti.

Intensity bojama ćete napraviti iskorak u svijet pastelnih i crazy nijansi.

Joico brend kojeg zastupamo Vam nudi 7 različitih linija boja za kosu i prilagođava se potrebama svakog klijenta posebno. U širokoj ponudi usluga koje nudimo izdvajamo Joico tretman u 4 koraka za obnovu kose, Luster Lock brzi tretman za sjaj kose, valove, svečane frizure, brza feniranja, pramenove, Balayage, muška i ženska šišanja i još mnogo toga.