Avalon Fitness Center

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 2

Pronađi na mapi

Kontakt

033/553-300

E-mail

Avalon Sports and Health Club je novo odredište za trening, relaksaciju i zdrav stil života. Savremeno opremljen ambijent, osmišljen kao oaza od svakodnevnih obaveza, nudi jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom, bilo da se radi o grupnim ili individualnim treninzima. Naša misija je inspirisati Vas, pomoći Vam da se osjećate bolje, izgledate bolje i živite bolje. 

Vrhunska oprema renomiranih svjetskih proizvođača Matrix i Technogym, pružit će Vam jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom. Pored samostalnih kardio treninga, Avalon Centar nudi razne vrste grupnih treninga za sve nivoe učesnika. Cilj nam je ponuditi Vam selekciju grupnih časova koja odgovara Vašim potrebama i brzom tempu života. Profesionalni i iskusni treneri pomoći će Vam da ostvarite željene rezultate. Isprobajte naše grupne treninge i zabavite se osjećajući se zdravije i sretnije!

Ukoliko preferirate individualni pristup i jedan-na-jedan rad sa osobnim trenerom, Avalon nudi mogućnost posebno planiranog programa fizičke aktivnosti, u skladu sa Vašim ciljevima i sposobnostima. 

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota

09:00-22:00

Nedjelja

11:00-19:00

Lokacija

Sprat: 2

Pronađi na mapi

Kontakt

033/553-300

E-mail