Promo

Biramo najljepšu ljubavnu poruku!

Jučer su mnogi naglasili svom nekome koliko ih vole i koliko im znače. Od svih poruka u galeriji mi smo izabrali 10 nama najkreativnijih, a vaš zadatak je da izaberete 3 najljepše tako što ćete ostaviti broj poruke u komentaru. Kreatore tih poruka ćemo nagraditi sa vrijednim nagradama! Igramo se do 16.02.

Alta slavi 11. rođendan

Alta Shopping Centar ovog decembra slavi svoj 11. rođendan i tim povodom je tokom cijelog mjeseca pripremila odličnu zabavu za svoje posjetioce. U periodu od 17. do 19. decembra, svi koji dođu u centar uživat će u odličnom provodu, zabavi, a čekaju ih i vrijedne nagrade.

Praznici dolaze nagrade i popuste donose!

Alta Shopping Centar slavi 11. rođendan i daruje super nagrade najsretnijim kupcima.

Jeste li spremni za Alta Shopping Getaway?

Ako još uvijek ne znate da li ćete putovati ove godine, jedno je sigurno, Alta Shopping Getaway vam stiže jako blizu. Na shopping putovanje možete krenuti od 24. do 26. juna, a tamo vas čeka odlična ponuda sa super popustima. Sve što ste dugo imali na vašoj wish listi sada možete kupiti na popustu i do 50%.

Super popusti za Dan žena

Nikad se ne mijenjaj zbog drugih. Uvijek vjeruj u sebe. Budi svoja! Alta te uvijek podržava u tvojoj autentičnosti. A povodom Dana žena iskoristi i popuste koje smo pripremili za tebe.