Promo

Praznici dolaze nagrade i popuste donose!

Alta Shopping Centar slavi 11. rođendan i daruje super nagrade najsretnijim kupcima.

Jeste li spremni za Alta Shopping Getaway?

Ako još uvijek ne znate da li ćete putovati ove godine, jedno je sigurno, Alta Shopping Getaway vam stiže jako blizu. Na shopping putovanje možete krenuti od 24. do 26. juna, a tamo vas čeka odlična ponuda sa super popustima. Sve što ste dugo imali na vašoj wish listi sada možete kupiti na popustu i do 50%.

Super popusti za Dan žena

Nikad se ne mijenjaj zbog drugih. Uvijek vjeruj u sebe. Budi svoja! Alta te uvijek podržava u tvojoj autentičnosti. A povodom Dana žena iskoristi i popuste koje smo pripremili za tebe.

Alta SC Valentines Day

Super popusti za Dan zaljubljenih te čekaju u Alti. Pronađi ih sve i iskoristi priliku da kupiš sve što trebaš za Valentinovo. Na listi ispod pogledaj u kojim tgovinama su naaajveći popusti.

Na pravom mjestu sve za 10

Pravo na učešće imaju svi državljani Bosne i Hercegovine koji u Alta Shopping Center-u ostvare kupovinu u minimalnoj vrijednosti 50KM i više, tokom jednog kalendarskog dana.

Jesen nije hladna - ALTA daruje vrijeme vrućih shopping dana!

Alta shopping centar organizuje shopping dane 9. i 10. oktobra. Bit će to prilika za sve kupce u Alti da iskoriste super popuste i posebne pogodnosti, uz obavezno poštivanje epidemioloških mjera.

ALTA Shopping Centar Vas daruje!

Alta Shopping Centar je već desetu godinu pravo mjesto za sve koji vole modu ili opuštanje u središtu Sarajeva. Tokom godine, Alta često daruje svoje posjetitelje, pripremajući za njih originalna i zabavna takmičenja. Ovog ljeta je stiglo novo iznenađenje! Prolaz od zastavica u bojama ljubavi, sunca i Alta Shopping Centra.

Ponovo sa vama

Iako teško vrijeme još uvijek nije u potpunosti iza nas i borba se nastavlja, mi se trudimo da budemo pozitivni.

Magični prolaz u Alta Shopping Centru

Krajem prethodne godine smo za vas napravili Magični prolaz, a početkom ove godine neke od vas smo obradovali i super poklonima.