NYX Cosmetics

nyxban

NYX Cosmetics je Američki brend koji nudi kolekciju kozmetike kako za posebne, tako i za svakodnevne prilike, uz osnovnu liniju kao i trendi sezonske nijanse.

O nama

NYX kozmetika na naše tržište stiže iz sunčanog Los Angelesa. Toni Co je osnivač i glavni kreativni direktor NYX Cosmetics. Brenda koji je nastao 1999 godine. NYX Cosmetics nudi širok spektar proizvoda za lice, oči, trepavice, obraze, usne i nokte.

 Prepoznatljivi su po bogato pigmentiranim proizvodima koji u malim količinama pružaju mnogo boje pa su veoma isplativi, čime se izdvajaju od ostalih proizvođača. NYX kozmetika nudi kvalitetne proizvode u ogromnom broju nijansi po prihvatljivim cijenama, u modernom pakovanju, što ih čini popularnim čak i u svijetu poznatih šminkera.

NYX Cosmetics je kozmetika dostupna u 70 zemalja širom svijeta. Sa više od 10.000 trgovina širom svijeta. Moto NYX Cosmeticsa je da nude vrhunski kvalitet po atraktivnim cijenama. Zbog toga je NYX Cosmetics najbrža rastuća kozmetička kuća u SAD-u. Ultramoderne i elegantne ambalaže spojene sa ogromnim izborom vrlo pigmentnih i kvalitetnih boja učinile su da ovaj brend postane miljenik mnogih žena širom svijeta.

Posjetite NYX Cosmetics u vašem ALTA Shopping Centru!

  

 

  O nama        Kako doći do nas        Kontakt       Zakup lokala       Foto galerije          Mobilna verzija 

 
alta footer designer17