Sretnih 13 - Velika nagradna igra

Osjeti rođendansku magiju uz 13x1.000 KM

Kucni u drvo, jer ALTA Shopping Centar slavi sretnih 13! Ove godine, 13 će biti sretan broj za mnoge od vas koji posjete Altu u periodu od 22. do 28.12.2023. godine i odvaže se odgovoriti na jedan „poseban telefonski poziv“. Naime, sve vas koji potrošite 50 KM u bilo kojem objektu u Alti, očekuje mogućnost da učestvujete u nagradnoj igri „Sretnih 13“ tako što ćete u našoj rođendanskoj telefonskoj govornici ostaviti svoj odgovor na jedno dnevno pitanje.

Pitanja se mijenjaju svaki dan, a put od nagrade je lak: budite kreativni, duhoviti i osvojite simpatije našeg žirija koji će preslušati sve poruke i svakog dana nagraditi dvije vaučerom od 1.000 KM*, osim posljednjeg dana kada se bira jedan dobitnik vaučera od 1.000 KM*.

Posjetite našu rođendansku govornicu od ponedjeljka do subote u terminu od 12h do 20h ili nedjeljom od 11h do 19h.

A za sve vas koji niste u prilici da posjetite ALTA Shopping Centar, zapratite našu Facebook i Instagram stranicu, jer vas i tu očekuju brojna iznenađenja u navedenom periodu.

Osjeti rođendansku magiju uz Altinih sretnih 13!

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

  

*PDV uključen u iznos. Vaučer je moguće iskoristiti u objektima u sklopu Alta Shopping Centra koji će biti specificirani prilikom preuzimanja nagrade.